Пакетни услуги

Заявете желаната пакетна услуга и оставете
всичко останало на нас.

Сватбен пакет

Може да улесните себе си и вашите гости, ако преди голямото събитие разчитате на пълен бюти тийм, който да предложи разкрасяващи и дори релаксиращи процедури. Оставете нашите специалисти да се погрижат за вашата прическа, грим, маникюр и педикюр. За нетърпеливия младоженец, нашите масажисти могат да преложат ескпресна релаксация с 15-минутен масаж!

Моминско парти

Ако сте запланували моминското ви парти да се проведе във вашия дом или в хотел и желаете то да започне релаксиращо със спа следобед, ние можем да предложим процедури като масаж на тяло и лице, както и педикюр. Ако в плана ви за вечерта влиза и вечерно излизане, може да подготвим косата, грима и маникюра.

Корпоративен пакет

Здравето и благосъстоянието на екипите са от първостепенно значение. Можем да превърнем част от офисите в спа център за деня или да предложим тези услуги за тиймбилдинги, семинари и конференции. Предлагаме широка гама от релаксиращи процедури, включващи масаж, маникюр, педикюр, рефлексотерапия и лицева терапия.

Подготовка за фирмено / частно парти

Ако имате важен случай като церемония по награждаване, гала вечеря или коледно парти, можем предварително да посетим вашия офис или дом и да преобразим участниците с бляскави коси и грим. Това е страхотно забавление, допринася към вълнението за събитието! 

Тематичен пакет

Ако подготвяте тематична вечер или парти, ние разполагаме с изключително квалифициран персонал, който може да пресъздаде всяка ера, стил или тема, използвайки прическа, грим, рисунки на лице, специални ефекти. 

appicon

Изтегли GOWELL App сега: